Hot Dog Relish - Amerikai Mustáros Uborkakrém - Heinz

296 ml
1 995 Ft

A Hot Dog Relish egy mustáros krém, amelyet jellemzően apróra vágott zöldségekből, elsősorban uborkából és kaliforniai paprikából, különféle fűszerekkel és más aromákkal együtt készítenek.

Felhasználási javaslat:  Általában Hot Dogok és más grillezett vagy sült húsok, valamint szendvicsek és hamburgerek önteteként vagy fűszerezéseként használják.

  • Hot Dog: Ahogy a neve is sugallja, a Hot Dog Relish a virsli klasszikus feltétje. Ízt és kielégítő ropogást ad a Hot Dog-élményhez.
  • Hamburgerek, Szendvicsek:  A Hot Dog Relish-t hamburgerek és szendvicsek szószos ízesítőjeként is használhatod. Jól passzol a felvágottakhoz, és ízletes kontrasztot ad a hús gazdagságához.
  • Grill/Sült/BBQ  Húsok: A Hot Dog Relish mártogató szószként is használható különféle grillezett húsokhoz, például kolbászokhoz, virslikhez és grillételekhez.
  • Vendégváró Falatkák: Használhatod előételekhez, például sörcsúszdákhoz, mini szendvicsekhez, vagy akár chipsek és sós kekszek mártogatósaként is.
  • Krumlisaláta, Franciasaláta: Vannak, akik a Hot Dog Relish-t  burgonyasalátákba, franciasalátákba vagy tésztasalátákba is belekeverik, hogy csípős és ízes elemet adjanak.
Elérhetőség: Nincs raktáron
Cikkszám
BS6310
Minőségét megőrzi
2024-12-24
Elérhető mennyiség
0 db
További információk
Származási hely USA
Töltő súly 296 ml
Minőségét megőrzi 2024. dec. 24.

Nincs kapcsolódó cikk