Gőzölő - Rozsdamentes, 4 részes, 28 cm, 8 literes

8 lteres
24 990 Ft
Gőzöljünk mindenféle zöldségeket, rizst (gézlapba tekerve), főleg a kínai ragacsos rizst ezzel a gőzölővel kell elkészíteni. Wonton dumpling (gombóc húsokkal töltve), de akár barátfüle is könnyedén gőzölhető. Nagy előnye a gőzölésnek, hogy a tápanyagok az ételben maradnak, nem öntjük ki a vízzel, és az étel textúrája, állaga szilárdabb, nem ragacsos, vagy szétfőtt állagú lesz.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS20317
Elérhető mennyiség
3 db

Egy profi, mindennapi használatra alkalmas, fémből (rozsdamentes acél) készült gőzölővel hatékonyan tudunk gőzölni zöldségeket, ragacsos riszt, stb. Az alsó edénybe öntsük a vizet, a felső kettőbe pedig a főzni kívánt ételeket. Jóval könnyebb tisztán tartani a fémből készült gőzölő edényeket, mint a bambusz gőzölőket.

Felhasználási javaslat:  Gőzöljünk mindenféle zöldségeket, rizst (gézlapba tekerve), főleg a kínai ragacsos rizst ezzel a gőzölővel kell elkészíteni. Wonton dumpling (gombóc húsokkal töltve), de akár barátfüle is könnyedén gőzölhető. Nagy előnye a gőzölésnek, hogy a tápanyagok az ételben maradnak, nem öntjük ki a vízzel, és az étel textúrája, állaga szilárdabb, nem ragacsos, vagy szétfőtt állagú lesz.

További információk
Származási hely Kína
Töltő súly 8 lteres

Nincs kapcsolódó cikk