Ez a Fűszerpaszta tartalmazza mindazokat az ízeket, fűszereket, amiket csak Vietnamban, frissen lehet beszerezni. Így igazán könnyű autentikus Csirke Curry-t készíteni pár hozzávalóból.
A Vietnami Csirke Curry az Indiai Csirke Curry helyi változata, vietnami ízekkel, érzékekkel. Ez a Fűszerpaszta tartalmazza mindazokat az ízeket, fűszereket, amiket csak Vietnamban, frissen lehet beszerezni. Így igazán könnyű autentikus Csirke Curry-t készíteni pár hozzávalóból.
Elkészítési javaslat: Szerezz be 250-300 g csirkehúst (combhúst vagy mellehúst), édesburgonyát vagy cukkinit, sárgarépát vagy burgonyát, friss mentalevelet vagy petrezselyemet, esetleg koriander levelet, és 400 ml kókusztejet.
Hevíts fel 2-3 ek olajat egy Wokban vagy Serpenyőben, add hozzá az AHG Vietnami Csirke Curry Főzőpasztát, kevergetve süsd fél percig állandó keverés mellett.
Add hozzá a Csirkehúst és süsd tovább 2 percig.
Öntsd bele a 400 ml Kókusztejet és a választott Zöldségeket
Főzd lassú tűzön 20 percig, rotyogtatva.
Tálald forrón, rizzsel, vagy más tetszőleges körettel, díszítve mentalevéllel, petrezselyem levéllel, vagy koriander levéllel.