India délkeleti Madras (Chennai) tartomány méltán híres étele, de már Anglia nemzeti ételének is számít. Ezt a Curry-t nem csak csirkehúsból, de ugyanolyan finom sertés- vagy marhahúsból is. Sőt, állítólag bárányból az igazi. Ha nem eszel húst, az se baj, ezzel a főzőszósszal ugyanolyan finom Zöldséges Curry-t készíthetsz. Kiegyensúlyozott fűszerezésű, nem túl csípős, sőt enyhének mondható.
India délkeleti Madras (Chennai) tartomány méltán híres étele, de már Anglia nemzeti ételének is számít. Ezt a Curry-t nem csak csirkehúsból, de ugyanolyan finom sertés- vagy marhahúsból is. Sőt, állítólag bárányból az igazi. Ha nem eszel húst, az se baj, ezzel a főzőszósszal ugyanolyan finom Zöldséges Curry-t készíthetsz. Kiegyensúlyozott fűszerezésű, nem túl csípős, sőt enyhének mondható.
Elkészítési javaslat: Hozzávalók: 1 tasak AHG Madras Curry Főzőszósz, olaj, aprított hagyma, 350 g kockázott hús (csirke, sertés, marha, bárány), 2 db kockára vágott burgonya, 1 doboz (400 ml) kókusztej.
Hevíts fel az olajat egy serpenyőben, add hozzá a Madras Curry Főzőszószt, kevergetve süsd 30 másodpercig.
Add hozzá a húst, a krumplit a hagymát és süsd 3 percig.
Öntsd fel a kókusztejjel, főzd 30 percig fedő alatt, alacsony hőfokon. Néha keverd meg.
Tipp: kókuszkrém helyett használhatsz natur joghurtot, és egy kis paradicsompürét is.
Tálald tetszőleges körettel, pl. Basmati rizzsel.
Adalékanyagok, tartósítószer és mesterséges színezék nélküli termék!