Csirke Curry Főzőkrém - Indiai Madras Curry - AHG

50 g
965 Ft
India délkeleti Madras (Chennai) tartomány méltán híres étele, de már Anglia nemzeti ételének is számít. Ezt a Curry-t nem csak csirkehúsból, de ugyanolyan finom sertés- vagy marhahúsból is. Sőt, állítólag bárányból az igazi. Ha nem eszel húst, az se baj, ezzel a főzőszósszal ugyanolyan finom Zöldséges Curry-t készíthetsz. Kiegyensúlyozott fűszerezésű, nem túl csípős, sőt enyhének mondható.
Elérhetőség: Nincs raktáron
Cikkszám
HS16329
Elérhető mennyiség
0 db
Raktárunkba érkezik
2024-07-31

India délkeleti Madras (Chennai) tartomány méltán híres étele, de már Anglia nemzeti ételének is számít. Ezt a Curry-t nem csak csirkehúsból, de ugyanolyan finom sertés- vagy marhahúsból is. Sőt, állítólag bárányból az igazi. Ha nem eszel húst, az se baj, ezzel a főzőszósszal ugyanolyan finom Zöldséges Curry-t készíthetsz. Kiegyensúlyozott fűszerezésű, nem túl csípős, sőt enyhének mondható.

Elkészítési javaslat: Hozzávalók: 1 tasak AHG Madras Curry Főzőszósz, olaj, aprított hagyma, 350 g kockázott hús (csirke, sertés, marha, bárány), 2 db kockára vágott burgonya, 1 doboz (400 ml) kókusztej.

  • Hevíts fel az olajat egy serpenyőben, add hozzá a Madras Curry Főzőszószt, kevergetve süsd 30 másodpercig.
  • Add hozzá a húst, a krumplit a hagymát és süsd 3 percig.
  • Öntsd fel a kókusztejjel, főzd 30 percig fedő alatt, alacsony hőfokon. Néha keverd meg.
  • Tipp: kókuszkrém helyett használhatsz natur joghurtot, és egy kis paradicsompürét is.

Tálald tetszőleges körettel, pl. Basmati rizzsel.

Adalékanyagok, tartósítószer és mesterséges színezék nélküli termék!

További információk
Származási hely Thaiföld
Töltő súly 50 g
Összetevők szójaolaj, salotta hagyma, fokhagyma, só, piros chili, citromnád, mustármag, görögszéna mag, kurkuma, római kömény, koriander mag.

Nincs kapcsolódó cikk