A Gobi, (karfiol) egy nagyon ízletes fogás, általában előételnek, snack-nek, ropogtatnivalónak készítik, otthon és éttermekben is. Vegetáriánusok kedvenc étele. Annyira finom, hogy még a tányért is kinyalják a vendégek.
Hozzávalók:
Hozzávalók: 1:
egy nagyobb Karfiol
3 csipet himalájai só
½ teáskanál Gyömbér-fokhagyma paszta
½ evőkanál Világos Szójaszósz
½ teáskanál frissen facsart citromlé
3 bögre víz
Hozzávalók: 2:
1 teáskanál őrölt Chili
2 teáskanál őrölt Koriander
¼ teáskanál Garam Masala fűszerkeverék
¼ teáskanál őrölt Kurkuma
1 teáskanál Gyömbér-fokhagyma paszta
1 teáskanál őrölt római kömény
½ teáskanál himalájai só
2 evőkanál finomliszt
1 teáskanál Rizsliszt
2 evőkanál Kukorica keményítő
Elkészítés:
Jó étvágyat!
forrás: www.spiceindiaonline.com