Banán Chili Szósz - Csípős

320 g
995 Ft
Ez az a Szósz, amiből, hogy idézzek egy gasztrobloggert, "ebből kell egy otthon" szósz. Vagy ahogy a "csipospaprika.blog.hu" írja: Na de ha már egyszer ott van a tányéron, akkor nagy élmény. Mert hogy kifejezetten csíp. Ez eddig a legcsípősebb sima szósz, amit valaha próbáltam. Nem viccelek.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS8901
Minőségét megőrzi
2024-12-26
Elérhető mennyiség
25 db

A Banán-Chili kombináció izgalmas fúzió, az édes-csípős mindig is csábító az ember számára. Ez az a Szósz, amiből, hogy idézzek egy gasztrobloggert, "ebből kell egy otthon" szósz. Vagy ahogy a "csipospaprika.blog.hu" írja: Na de ha már egyszer ott van a tányéron, akkor nagy élmény. Mert hogy kifejezetten csíp. Ez eddig a legcsípősebb sima szósz, amit valaha próbáltam. Nem viccelek.

Felhasználási javaslat: Csirkehúsok mellé, legyen az grillezve, sütve, rántva, főzve, bárhogy is, mindig jó választás. Hamburgerbe, húsgolyók mellé szósznak, de Barbecue szósznak is kiváló. Szendvicsekre, akár szalámis, sonkás, párizsis, vagy bármilyen felvágottas, nagyszerű bolondító szósz. Hotdog mártogató szósza, ketchup helyett.

További információk
Származási hely Fülöp-szigetek
Töltő súly 320 g
Minőségét megőrzi 2024. dec. 26.
Összetevők víz, cukor, banán 10%, módosított kukorica keményítő, ecet, jódosított só (só, potásszum lodate), chili (0,7%), hagyma, fokhagyma 0,1%, szóda bezoát E211, E102, E129.

Nincs kapcsolódó cikk